egy webfejlesztő webblogja

Sajnos az én problémáim a Karmic-al nem voltak egyéniek, rengetegen panaszkodnak és keresnek válaszokat a problémáikra, már a slashdoton is jelent meg cikk erről. A problémák nagy része hardware probléma, ami meglepő is egyben mert ezuttal nem a legújabb kernel került be e rendszerbe. Sokan olvasva ezt nehezen hiszik el ezeket, mert ezek a problémák hardware specifikusak, nekem is 3 gépemből egy viselkedik problémásan.

A Kérdés ami felmerült bennem, hogy ha ennyire nem állt készen a Karmic, akkor miért nem tolták el a kiadás időpontját? A Dappernel megtették és az eredmény egy kitünő kiadás volt.

Nagyon sajnálom ezt a dolgot, mivel sok jót hozott be a Karmic desktop téren, amivel csilloghatna, de sajnos ezek a problémák beárnyékolják az egészet, az MSI felhasználókat jobban fogja zavarni az, hogy nem megy semmi ami USB illetve, hogy folyton vibrál a képernyő.

Személy szerint ugy fogom fel ezt, hogy egyszerüen rosz napja van a Canonicalnak, de hát itt a kérdés:  Kinek nem szoktak lenni rosz napjai? (most inkább nem említem meg azt a bizonyos operációs rendszert kiadást). Én ennek ellenére még ideiglenesen sem fogok más disztribuciót használni, hanem vagy megoldom saját kezüleg a problémát vagy kivárom a javítást, ez nem az első eset, hogy beleestem a hardware pokoljába(Acer Aspire 5100 valaki?).

A tanácsom bárkinek aki még nem használ Karmic-ot, hogy mielőtt használni akarná nézzen körül IRC-en meg más helyeken, hogy majd ne érje meglepetés, véleményem szerint egy kis idő elteltével ki lesznek javítva ezek a szarvas hibák.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: