egy webfejlesztő webblogja

Amerikában vannak a legszánalmasabb szabadalomtörvények, ha vissza tudnék menni az időbe leszabadalmaztatnám a hálózatot, a fájlkezelést és a menubart(többek között) és most nyaralhatnék a Bahamákon. Tehát ennyire borzalmas a helyzet. Az IP Innovation egy olyan vállalat ami nem termel semmit, csak szabadalmakat gyüjt, perel és szedi be a védelmi pénzt( ez ismerős valahonnan… ). Az IP Innovation korábban beperelte a Red Hat-et és a Novell-t.

Két korábban létező bizonyítékot tudtak a vádlottak felhozni annak bizonyitékaként, hogy az illető szabadalmak nem relevánsak, viszont a végső csapás az volt, amikor Grocklaw és egy lelkes ember segítségével bevíttek egy Amiga 1000-est a tárgyalásra és bemutatták rajta azt az ötletet amit az IP Innovation magáénak tartott. Valószínünek tartom, hogy az IP Innovation nem is létezett akkor amikor ez a régi gép kikerült a futószallagról.

Remélhetőleg ezentúl visszafogják magukat ezek a…..

Advertisements

Hozzászólások: "Egy 1986-os Amiga 1000-es miat vesztette el a pert az IP Innovation" (1)

  1. sokadikpeter szerint:

    Nekem van valahol egy Amiga 500-as 1MB-ra bővítve, talán elő tudom ásni valahonnét… Bárkinek kölcsönadom bizonyítási eljárásokhoz… Végszükség esetén (ha nem működne ami elég valószínű) az ellenfél csúnyán fejbeverhető vele (a trafója kb 4kg + a beleszáradt dinnyelé és jó hosszú a drót, falat bontani is lehet vele), és az ilyen ingyenélő jogmahinátor pióca banda meg is érdemli…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Címkefelhő

%d blogger ezt kedveli: